Friday, February 11, 2011

thanks maziati...

menang!!! menang!!! menang!!!

"kalau kiter rasa gumbira, tepuk tangan... plap.. plap... plap... kalau kiter rasa gumbira, hentak kaki... hentak... hentak... hentak..."

itu perasaan aku biler tahu aku menang GA yang maziati wat... dah lama terperam n3 nie, baru sekarang ko wat!!! ish... ish... ish...

balik keje n tengok kat atas rak dalam bilik, ader pos express stated my name n dari shah alam... aku dah berpeluh2 dah nie... mana la tahu kot2 uitm cari aku... al-maklum la pelajar yang bermasalah beretika memang camnie... kalau wat cilap jer, mesti gelabah x tentu hala... lebih2 lagi tang alamat tue... memang alamat uitm shah alam... lagi la aku gelabah trang trang trang...

tengok isi dalam... waaaaaa, aku terujaaaa... pasal aper??? bukan dari uitm... itu yang paling UTAMA!!! kejam dop aku nie??? xkannnn...

okkk... isinyer aderlah....

...................

..........................

........................

..........................

.....................


FM DARI ABU DHABI... *sowiiii, xder gambor....*

dah tempek kat fringe punnnn... anak saudara seme terujaaa nak lekat2 kat situ...

actually, maziati ader dua blog... satu untuk contest2, klik sini yer... yang lagi satu tue, untuk life yer, klik sini pulak...

sesaper yang rasa:
a - xder keje nak wat... ataupun kemalasan melanda diri anda... ader keje tapi macam xnak habihkan lagi keje tue...
b- jari amat rajin untuk menaip... dah xtahu nak taip aper dah... 
c - lenguh BW kat blog orang n nak rasa kehebatan blog anda sendiri...

aderkah anda seperti diatas??? kalau ader, sila la klik yang contest tue... maka mulakanlah dengan penuh azam-iltizam yang membara di dalam diri untuk wat new n3... mana la tahu kehebatan blog anda terserlah, boleh rexki pulak kannnn... macam aku laaaa... *nak jugak menyelit!!!*

yang pasal journey yer tue, aku baru tahu masa hadiah sampai kat rumahhh... soooo akan ader sesi jejak-menjejak tuan tanah blog nanti...  tue jer la kotttt.... adios!!!

eh ader lagi!!! menang GA dari nadiah... nanti aku wat n3 pasal tue biler hadiah dah ader kat tangan kkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.