Wednesday, April 27, 2011

tolonglaaaaa respon yangggg oiii!!!!!!!!!

n3 kadar2 jer sebab dah nak masuk tidor...

blog aku nie lambat x korang nak load??? tadi aku check berat blog nie n its 166+++... orang kata, kalau berat kurang 100, baru la gempak... smoothhhhh jer orang nak landing blog ko... betul ker???


 

Thursday, April 14, 2011

mai la vote nie...



nampak x anak2 comeiii di atas tue??? yang no 3 anak umie n yang no 35 tue anak mamrifqy... *betulkan saya, andai saya salah...* diorang ader masuk satu contest, n minta la korang2 seme vote for them... aper lagi meh la kiter vote deme2 nie seme...

ader hadiah tahu untuk mereka2 yang sudi vote for them... nak tahu camner nak vote??? meh klik sini... due yer 21 Apr nie... ader masa lagi kalau korang nak vote... saya nak tag sesiapa yang sudi jenguk n3 nie... hehehe :)


 

Saturday, April 2, 2011

thanks nad but so soriii...

 korang ader ingat x dedolu aku ader habaq yang menang GA yang nad wat kan... GA yang kat blog nie... ingat kan??? kannn... kannn... jangan kata x hengat, aku sentap karang!!! majuk la camnie!!! *hentak2 kaki n bungkus diri dengan selimut*

nak wat n3 nie sebenornyer dah lama... hehehe... tapi biasa la aku nie kan selagi xder masa yang betul2 free, xder maknanyer nak jejak blog... *eh, blog lain boleh pulak aku BW...* kui kui kui...

kan aku dah menang as one of the pemenang yer kannn... hadiah yer surprise!!! aku pun teruja la nak tengok aper hadiah yer... memang teruja kooo!!!

selalunyer kalau wat GA or contest, mesti dah isytiharkan awal2 pemenang yer akan dapat sekian sekian sekian... tapi nad xwat cenggitu... kiranyer macam nak kasi ramai join n kesemenyer  *termasuk aku* duk menunggu aper la yang surprise kebenor hadiahnyer... cenggitu la...

tunggu punyer tunggu, nan ado... aku rileks lagi... sebab aku dah tahu yang nad nak pos dah hadiah yer based on the blog la... yer hapdate kat blog, kata hadiah GA bakal dipos n akan dapat 2-3hari kendian... aku soka!!! sokaaa!!! tetiap hari duk menunggu posmen jejak rumah aku...

last2, satu hari tue... balik keje, kakak aku kata ader surat untuk aku... kenapa entah, surat aku jer mesti time aku keje... xder ker posmen tue nak menganto time sabtu... baru la aku melonjak-terkinja2 kat depan posmen tue... *sedor la sikit, ko tue keje...* huargh... huargh!!! huargh!!!

aku pun lekas2 masuk bilik n belek2 surat tue... tapi ader satu ketidakpastian bila aku nampak surat tue... something yang aku rasa macam nak meletup berapi2...

nak tahu aper dia??? saper nak tahu??? tadi xder orang ingat n3 mana kan... kan kan kan... jadi aku pun xmahu habaq la, aper dia... *lari masuk bilik xkuor2* xdaq aih... aku habaq nie!!! *senyum simpul2 depan cermin*

surat ku dah berbuka... xtahu saper yang buka... biasanyer kalau kakak aku yang buka, yer akan sound aku awal2, "ko dapat surat tadi... tapi kakngah dah bukak dulu..." tapi kali nie, "ko dapat surat tadi... kakngah letak dalam bilik..."

rileks... rileks... p tanya dulu kakngah aku or sesiapa yang ambil surat tadi... kakngah aku kata, memang surat yer cenggitu... xder orang usik2... aku konpius!!! nad nie nak wat april fool ke aper nie... aku dah menggelegak tersenyum simpul dah time tue... xper, rileks dulu... mengamuk2 kendian... baling2 susun2 pinggan pun kendian... last2 nad cakap, aku suppose dapat gelang tangan... gelang tangan hokeiii, bukannyer sekeping kad yang terselit kat sampul tue...

aku sedih... sob sob sob... uwaaa!!! apsal gelangku bertukar dengan kad... magic ke aper nie??? saper nie yang pejadalkan aku!!! aku blur... xtahu nak salahkan saper... nak salahkan posmen, xtahu nak salahkan atas kesalahan aper... nak kata, yer ambil gelang aku... yer tue laki, xkan la laki pakai gelang pompuan kot... nak trace pun xboleh cox yer guna pos biasa n memang susah nak trace kalau xder kod2 segala bagai nie... nak salahkan jiran tetangga pun xboleh... sebab surat tue sampai kat rumah aku... n bukannyer duk menyinggah mana2 sebelum sampai kat tangan aku...

xtahu dah nie nak cari kat mana gelang tue.... sampai la nie aku duk terkenang2 gelang tue... camner la rupa nyer yer... aku nie memang kemaruk sikit kalau bab2 gelang+rantai nie... kalau gelang tue berharga 20sen pun, aku boleh simpan sampai la nie... nie kan pulak gelang yang nad bagi, lagiiii la aku terkenang2...

p/s : kepada sesiapa yang terambil gelang tue, tolong la weiii pulangkan... pulangkan!!! *pakai baju kaftan putih n kirai2kan tangan kat depan kipas yang tengah berputar laju*


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.