Monday, September 26, 2011

lagumu laguku


saya dapat nie dari freebies @ thestar yang saya join entah bila. agak2 luper bilamana aku duk approve jer sapa2 yang request. saya memang suka join GA, contest or apa2 jer lah yang boleh mengurangkan tensen saya nie. jangan bagi saya teka teki, saya memang merangkak nak jawab. huhu

saya dapat emel, kata menang cd nie. serieslyyyy saya memang xtahu nadhira nie saper. main hentam jer masuk contest. xkisah dah contest apa.

mula2 yer kata boleh datang ambil sendiri. aku dah syokkkk nak g kl nie. dah terbayang dah nak jenjalan, shopping, jumpa kawan. gosip2an. sekaliiiii kakak aku kata, xpayah. biar dia jer p ambil. baik, kak. adikmu ini menurut perintah.

emel balik tanya, boleh x kalau orang lain ambil behalf of me. yer jawab ok, just bagi nama n bila dia nak mari ambil. yer balas emel xlebih dari 3jam even aku emel dia lepas office hour. memang punctual la mamat nie. aku pulakkkkkkk.... tergedik2 nak bagi nama. :p tanya kakak, bila boleh ambil. disuruhnya menunggu dulu. bila dah nak balik kampung nanti, singgah sana n terus balik. okkkk, fine. rumah ko sekangkang kera jer dari opis mamat nie. aku xreply emel tue. aku tunggu akak aku bagi kata putus. yer la. kang aku mereply, menunggu mamat nie. kata nak smpai, xsampai2 jugak. berasap mamat nie, aku xtanggung..... =.=

last2, kakak aku sampai rumah beraya tanpa aku membalas emel tersebut. maka tiada la cd tersebut untuk diberayakan. aku dah kuciwaaaaa n siap marah2 kakak aku lagi... kakak aku kata, terlupa nak kasitahu. lagipun jalan jemmmmm memanjang. kakak aku memang xkan jalan kaki nak p mana2. paling2 koman pun, dia akan suruh kawan dia hantarkan. nak naik teksi@bas? agaknya tunggu kucing bertanduk kot. mentang2 dah ader kete, xnak langsung jalan kaki.-.-

aku ingatkan dah xder rezki cd nie. sekaliiii lepas raya, yer hantor emel minta alamat n seangkatan dengannya nak pos. alahaiiiii kalau ku tahu boleh pos, dah lama aku kasi alamat, pakcik. aku baca syarat dia haritue, katanya kena ambil sendiri kat opis. ker mata aku dah rabun banyak? ehmmmmm.... kena g wat spek nie. ader sesiapa nak sponsor? :")

lagu dia best. nak dengar? erk...... tunggu aku rajin dulu yer. lambat bebenor tenet nie mendownload lagu.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.