Monday, September 26, 2011

nesvita 3-in-1


yang nie saya dapat sample from nestle. tahupun masa jenguk blog ifa. yer dapat free sample, aku pun apalagi. nak mencuba. mana la tahu kot2 ader rezki aku, boleh percuma nesvita nie. :) yer, ader rezki aku. syukorrrr..... balik jer dari KL-johor hantar adik aku belajar. bertimbun parcel sampai rumah. one of them is thisssssss... from nestle.... (-.-)v  i loikeeeee......

memang suka nesvita. dari zaman duk hostel lagi. siap paksa ayah belikan kalau nak p lawat. ianya senang nak minum. just letak air panas, kacau2 n then siappppp... xpayah dah nak pikir kena letak gula berapa sudu, kena tambah apa ker. kalau nak tambah susu tepung, sedap jugak. tapi bukan aku la orangnya. aku hanya minum susu tepung sajerrrr... original punya tepung susu n nespray only, xletak gula or apa2. :') brand lain xboleh terima. tekak budak kecik kot.

tiga2 nie aku balun sendiri. x kongsi dengan sesiapa pun. adik aku nak? sila berkunjung ke kedai yer, dik. :p jangan duk merengek2 kat sebelah aku.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.