Friday, September 30, 2011

thanks tune talk

thanx tune talk for this. hehehe...... :)))))

percuma simcard. yeahhhhh boleh BIS. orang kata kalau BIS dengan tune talk lagi murah. betul ke tidop, xtahu la aku nyer. aku mana pernah guna BIS lagi. nie pun duk guna wifi streamyx. kalau la aku p keje jauh nanti, xtahu la gaya aku malam2. meroyan tenet kot. aku memang jenis xboleh hidup tanpa tenet. dah cuba untuk 3hari tanpa tenet. last2 aku merayap ke cc walaupun aku xkenal orang kat dalam tue camner. kalau kat kampung nie, aku hanya akan p ke cc yang aku dah kenal owner dia jer.
yesssss i admit. aku memang cerewet orangnya. :p

masa dapat simcard nie, poslaju yang hantor. aku dah blur. saper pulak yang kasi hadiah nie. dahla sekeping jer kertas kat dalam tue. posmen pulak luper nak ambil copy untuk dia. lagilaaaa aku seram.
kang ader yang hantor macam2 kat aku n aku nak mengadu camner. xder bukti. xker serammmmm tue.

dengan takut2 aku n adik buka parcel tue. n tadaaaaaaaaa syukorrrrr i dapat simcard u, bukan benda pelik2. :) kena beli handphone lagi satu nie. sekarang nie dah ada maxis+celcom. handphone apa yer yang seswai dengan tune talk nie? bb? samsung galaxy tab 10.1'? hahaha pangggggggggggg!!!! terkesima sebentar. sekarang bertambah lagi satu. minta2 la kerajaan x adakan tax untuk top-up. kalau x, merana aku.

no untuk yang nie spesel. cox aku request n accepted. maknanya xder orang guna lagi nombor tue. tahu pasal free simcard nie pun, masa freebies war2kan pasal hal nie. nak try jugak la. mana la tahu kot2 ader yang tersimpang jauh ker. boleh la jugak mengetest freebies nie. n ianya x menghampakan aku. :')

tapikan, camner nak top-up simcard nie. xpernah pulak aku tengok kat terengganu nie ada yang jual top-up untuk tune talk. ker aku yang xtahu? sekian, aku yang ketinggalan.


4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.