Sunday, September 18, 2011

tq stabilo

tq stabilo for this!!!
.
.
.

 sample yangg aku dapat. hehee... suka suka suka :)

 nie la contoh pen yang dapat tue. biru n hitam. dua2 dah dicuba n very satisfied. ader lagi x sample, stabilo? *wink*

dah dapat lama dah hadiah nie. tapi biasa la, kalau tuan empunya blog kepala dia macam agak2 pusing penangan nescafe. maka n3 nie pun up la time pen nie dah digunakan barkali2 tanpa henti.=)

memang besh la guna pen nie. lancar jer. n mata dia xder la besar mana n xder la kecil mana. aku nie memang agak 'berangin' sikit la kalau bab2 pen nie. nak tulisan lawa jerrrr memanjang. nak beli pen, memang hazab la saper yang soping dengan aku. pen sebatang, belek macam nak beli sekarton.

ia la, orang kata, tulisan tue menunjukkan personiliti seseorang. kalau la tulisan ko tue macam cakar ayam, orang dah boleh predict ko nie macam mana...hehe :) jadi untuk menjadikan personiliti aku nie seperti low-profile, sila la cover dengan tulisan. hahaha!!! aueeeewwwww... low profile koooo... (-.-)v

sesiapa yang nak rasa keseronokan guna pen nie, boleh la p cari kat kedai. jangan tanya aku, stabilo still bagi free ke tidop sebab n3 nie sepatutnya up berkurun yang lama.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.