Monday, October 10, 2011

burberry body perfume


oooooo 1st time dapat free perfume. sebelum nie ader jugak dapat free. tapi from my sis. bukannyer dari mana2. dia jer la yang rajin mengetest-membeli tapi xpernah pakai untuk diri sendiri. bila beli jer konpem2 bagi kat orang lain. kalau x aku, adik yang dapat. bila tanya apsal beli, kan dah ada berlambak kat almari tue. konpem2 dia jawab, 'angah try kat kedai tadi best bau dia. tapi perfume angah ada lagi. korang ambik jer la yang nie.' angah, kami suka jawapan tue. kalau ader, kami nak lagi yer. :")

angah aku memang giler perfume. bexday present, perfume. raya aidilfitri kasi perfume. nanti aku nak tengok raya haji nie dapat ke tidop. raya2 haji sebelum nie memang kami dapattttttt.

bau dia best. 1st try n terus terpikat. nak pakai banyak2 kali sehari pun terpikir. sebabnya sekali calit kat tangan, bau dia tue bertahan dari pagi aku pakai nak p keje sampai la aku balik. :) opismate pun tegur kata bau perfume aku wangi. nak kata kuat xla kuat sangat. nak kata xbau, bau jugak la bila aku ader. hehehe =) sampaikan diorang tertunggu2 aku masuk opis semata2 nak ambil bau perfume.

bau dia pun boleh bagi inspiration xnak kasi mengamuk+stress time keje. bila aku dah xtahu nak wat keje camner, aku cium balik bau dia yang aku palit kat tangan. sampaikan one of the customer pernah tanya aku apsal aku selalu sangat wat2 kesat peluh kat tangan. aku hanya mampu tersenyum jer. dalam hati, 'yer pakcik. saya memang suka buat macam nie. nak kawal stress saya sebab pakcik nie banyak cekadak sangat.'


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.