Friday, March 30, 2012

krim muka

 

gambar xberapa nak clear. almaklum la i pakai handphone cap ayam jer. hehe..... mana mampu nak pakai sII. nanti2 kita mampukan diri kita pakai samsung tab pulak yer. cewahhhhhh angan ko jenah. xtahannnnnn.....

krim muka yang i dapat free from freebies under nano white. aku pun xtahu sama ada kat pasaran dah ada ke belum. dah ada kot. dah lama dah n3 nie terperam kat draft, harinie baru menjadi n3 sah-nya. :)

sebelum nie aku pakai krim muka safi balqis yang gamat punya. time gatal2 muka, elok la pakai sebab boleh kurangkan gatal2 time panas. tapiiiiii time panas tue la, bila apply krim muka balqis nie, muka ko berminyak even xnampk mana. bila sentuh dengan tangan, 'apsal berminyak muka aku nie?' mula la gelabah xhengat. :(

tapi bila apply krim muka nano white nie, tulus-mulus rasanya kulit aku. berjalan tetengah hari p cari makan pun xder la sesegan macam dulu. lagipun aku keje under aircond totally memang kena guna jugak la krim muka nie.

cuba la korang try cari kat pasaraya, mana la tahu kot2 jumpa. jangan tanya aku botol yer camner sebab memang xtahu camner produk asal dia. produk yang free gift nie adakalanya packaging dia lain dari packaging yang diorang jual.


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.