Thursday, July 5, 2012

blog GA ke nie?

ehem... ehem... *kenyit2 mata* budget lawa la tue. xder ker orang nak puji kita? xper la, kita puji diri sendiri dah la yer. hehe

dah lama kan xbercerita disini. mesti korang perasan blog nie asyik duk karang n3 GA jer. bila nak bern3 tuan empunya blog pulak? bukan xnak bern3, tapi tahap kemalasan melanda tue paling maksima semenjak dua menjak nie.

lebih2 lagi dengan kerja yang nak fully commited time tengah2 tahun nie. lagi la kemalasan menebal2 di jiwa. rasa macam balik keje terus nak tidor. tak nak fikir dah pasal kerja yang xpernah habis. lepas satu, satu menjelma. tapi itukan jalan yang aku pilih, maka hadapi la ia dengan tenang. even aku dah gelabah bila bos serah file suruh aku handle.

blog nie masih lagi mengekalkan blog personal. cuma bila ada simple GA yang aku rasa boleh mengelakkan blog nie bersawang terus, aku join. mana la tahu ada rexki yang tersangkut, syukor. :) korang pun boleh la join sekali, mana la tahu, bukan rexki aku, rexki korang. sama2 la kita berusaha.

selalunya sempat la jugak aku draft n3 awal2 sebelum tido. esok just make up sikit2 n publish. sekarang nie? jangan harap. lepas BW blog korang, terus zzzzZZzzZZZz xhengat dunia. jangankan kata nak draft n3, nak jenguk tv pun dah xtermampu. cuma mampu dengar suara, last2 tv yang dengar suara kita megeroh. kahkahkah... :D

bila dah lama terperam n3 kat dashboard, aku delete aje. sonang cerita. nak ingat balik cerita2 lama nie, agak payah sikit bagi aku. nak rewind balik tue yang payah. nanti kang terrewind benda xsepatutnya, lagi la haru aku nak menaip. bagi aku, ok! orang lain xkot. yer la. itu la satu2nya kenangan terindah. daripada aku duk biarkan draft aku berlambak2 dengan n3 xpernah siap, baik la aku karang n3 yang baru. n3 lama, adios. nanti kalau aku teringat, aku up balik yer cerita2 itu.

fuhhhhh... legaaaaa. :) start harinie dah boleh relaxkan minda sikit. xder la terkejar2 dateline merah atas meja ofis. terkejar2 dateline hijau je la pasnie.


p/s: doakan saya lulus interview itu. amiinnn... :)


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.