Friday, September 27, 2013

heartbeat....

ader sesiapa tau dop pasal heartbeat nie???? rasanyer ramai dah kot yang dah tau pasal mende-alah nie...

ok, aku bagi penerangan k... heartbeat nie macam nuffnang jugak la... still jugak boleh dapat earning kalau korang pandai buat bende-alah nie bergerak....
xpe... kite sesama belajar kkk....

untuk daftar yer, korang kena klik kat sini....

untuk daftar hearbeat nie, korang jangan pulak nak teruja2 p cari tanda signup ker, aper ker... korang memang xkan jumpa punyer...

nak daftar klik yang aku bulatkan nie k... 'site map' namanyer... jangan duk meroyan-x-tentu-hala hanya kerana xjumpa tanda signup macam aku...

macam biasa... ko klik jer kat 'create account' nie....
n then isi maklumat macam biasa... nama n so on, so on, so on.....

yang aku bulatkan nie pulak, kalau korang nak jadi sebagai referral kat kawan korang... korang tau dop????? saper yang refer kawan ke heartbeat nie, akan dapat ganjaran uolssssss.... jangan xtau yer... 

so, kepada sesiapa yang berbudi bahasa tamak macam aku nie... refer la kengkawan yang memang suka soping... hehehe...
sebabnyer heartbeat nie, bukan setakat boleh dapat earning jer... tapi korang boleh jugak soping... malah dapat diskaun lagi... kalau xsilap aku, la kan... 1st time join pun boleh dapat diskaun 8%... tengok sekarang nie, saper la yang begitu bermurah hati nak bagi korang diskaun sebanyak itu sesuka hati jer... ermmmm...

 

bila korang dah dapat register nama korang kat hearbeat nie, korang klik kat yang aku bulat tue untuk register blog korang pulak..
bila dah siap klik tue, korang kena la ikut aper yang dikehendakinyer... macam biasa la... nama url n so on, so on, so on....

untuk letak code kat blog korang pulak, korang kena klik pulak kat yang aku bulat tue bila korang dah siap register korang punyer blog...

yer ader banyak design untuk letak code nie.. macam nuffnang jugak la.. ader yang letak kat header, sidebar n etc etc etc... pandai2 la korang pilih yer.. korang jugak boleh pilih saiz iklan yang korang nak letak tue... besar-gedabak mana korang nak letak, up to u, bebeh...

jom kite sesama memeriahkan heartbeat nie...

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.