Monday, September 2, 2013

tutorial coding

nie pn copy-paste gak.. hehehe.. acik kata, aku nie pemalas.. nk milo panas pun g gerak yer gak. aper salohnyer klu gerakan kaki tue, melangkah ke dapur... uishhhh, ko nie chik... adik bknnyer pemalas tapi nak mengeratkan hubungan ngan acik jer... *achik jeling2, adik sengih*

 **********************************************************
korang ada apaaaaaaaa2 jenis coding yang nak dimasukkan ke dalam blog terutamanya dalam sidebar. Tak susah ye uols.. just pergi je kat layout - page elements.

Sapa2 blogger baru, yang nak cantikkan blog...kalau korang nak letak jam ke, hits counter ke, cbox ke, apa2 saje yang berkaitan coding, semuanye kat bahagian sini..

Sebelum tu, pandai la korang register 1st kan untuk dapatkan segala coding tu..

Ikut step eh..

Dah siapppppppp...

Ni terlebih senang kan.. =P

Selamat Mencuba...

****************************************
credit and thanx to ceera.

aku dah try dah.. memang menjadi. saper yang xmenjadi tue, sila la baca and buat leklok k. jangan gelojoh2. errr...

perasan x ader muzik kat blog scintillate aku tue.. aku ikut step nie la.. senang jerrrrr.... klu ko nak letak benda lain boleh gak.. cuma ko kena pandai2 kreatif  kat blog tue aper lagi yang bleh mencantikkan blog... :))
 
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.