Sunday, September 15, 2013

tutorial komen

***************************************
Ada orang tanya, camne nak jadikkan comments kepada lovegreen or ayat2 yang sewaktu dengannye...
Mudah saje ye kawan2..

1st sekali uols pergi ke layout - page elemets.. kalau kat sini pun tak tahu, meh sini aku azankan kat telinga korang.. =P

Ok dah nampak page element ni.. kat blog posts tu ada edit.. so ko click kat situ...


So, akan kuar window ini.. kat sini... ko buleh la tukar comments tu kepada apa je jenis ayat yang ko nak...

Dan kalau uols perasan.. sesetengah page ada tempat untuk tick funny, interesting and cool.. So, kalau ko nak.. ko boleh tick sekali untuk tu.. Boleh gak edit if ko tak suka nak letak funny bagai.. korang letak, seram, info or ntah hape2 pun ok.. ikut ko la camne..

Itu sahaja..

Selamat mencuba..
*****************************************
credit and thanx to ceera.

aku nak buat la yang nie... tapi nak letak aper yer???

kite letak 'luvzs' boleh x??? ader sebarang bantahan??? ader!!! aper aku kisah... nie kan blog aku, aku punyer suka lerrrr...

aku dah try dah... its sooo soooo soooo eziiii... aper kata kalau korang pulak apply... tengok siape yang menjadi n saper yang x....

kepada sesiapa yang xmenjadi tue, sila la try lagi smpai menjadi. bak kata aku, 'belajar, belajar, belajar n terus belajar sampai tua.' errkkk nie ayat aku ker ayat ciplak? hentam jerla labu labi.
 
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.