Sunday, September 15, 2013

tutorial note

********************************************
Tutorial yang ceera dah buat..

Jadik sila jangan tanya soklan yang sama eh, kang aku dush lak kang...

Sini aku jaja sekali lagi, bukak mata besar2.. tutorial lain, akan menyusul..
note kat sebelah kanan yang selalu aku update tu, tak susah pun nak buat.. just pergi ke layout-page elements - add a gadget - text

Dah click text, ko taip la apa ko nak.. setiap hari ko edit je bahagian text tu.. kan mudah..

Ni pun aku jadikan tutorial, amik koooooooo.. hahaha...

Love: Ceera =P
**************************************************************
credit and thanx to ceera.

aku xtry mende alah nie tapi aku tau ler camner nak buat... klu xtau, sila rujuk balik tutorial di atas. =))
klu ader problem gak, tue maknanyer ko kena refresh balik ko punyer lappy tueeee...

nak aku buat jugak??? apekata kalau ko buat dulue n baru ler aku buat... aku baru duk fikir2 nak text aper, ko dah suruh aku buat...
kasi ler 2-3jam baru tanya kkkkk... text pun kena bagi gempak2 gak ayat2 k...
aper ko ingat n3 ko jer ker boleh gempak2... aku punyer xboleh!!!
 
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.