Sunday, September 22, 2013

tutorial strike

***************************************
Aku tau, ramai gile menunggu tutorial untuk tabView...

Ye yeeeee.. kang aku buat la tuto pasal itu. Bukan saja nak lambat2. tapi tuto tu cam compicated skit la.. kira cam leceh la...

So, aku harap korang tunggu ajer la ye.. agak2 aku rajin nak memikir segala, aku buat...
Agak2 aku tengah kemalasan.. ko tanya la lapanploh kali pun, sama jugak jawapan aku.. nanti nanti nanti...

Kali tuto yang paling ringkassssssssss sekali..

Macam mana nak buat garisan ini ---> Ceeramoon

Tak susah pun...

Kamu buat begini ye... Ceeramoon
Terus taip je gitu.. kang dia otomatic gariskan ceeramoon...

Jangan lupa.. kalau nak copy script kat dalam entry2 aku nie.. sila highligh and guna keyboard untuk copy.. Ctrl-C...

Selamat Mencuba
****************************************************
credit and thanx to ceera.

ko nak yang paling senang..... ader.... ape ko ingat aku nie suke kerrr nak letak coding yang entah ape2 tue kat n3 aku... even time tue aku rajin kebeno....





nmpak x kat tempat yang aku bulat tue... ko higlight word yang ko nak, garis n then tekan bnde alah tue... doneeeee...
sooo eziiii kannnn...

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

All content provided on this "nursueada.blogspot.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of nursueada.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.